ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετράκης: "Ο χρόνος θα δουλέψει για εμάς"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στο γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού και το χρονικό σημείο που ήρθε αυτό ενώ περιμένει αγωνιστική βελτίωση στα επόμενα ματς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-1 και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στο γκολ της ισοφάρισης και το χρονικό σημείο στο οποίο επιτεύχθηκε αυτό.

Ο Πετράκης έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την εικόνα που δείχνει από το ξεκίνημα της σεζόν ενώ αναφορικά με τη βελτίωση της ομάδας του υποστήριξε πως ο χρόνος δουλεύει για τον ΠΑΣ.

"Θέλω να πω ότι παίζαμε με μία ομάδα που είχε ενέργεια, καλή ψυχολογία, σωστό σχέδιο και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο ημίχρονο είχαμε ένα θετικό και ένα αρνητικό. Ελέγξαμε το ματς, προηγηθήκαμε, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, όμως δεν ήταν επικίνδυνος. Ήταν σημαντικό για αυτόν ότι μας ισοφάρισε στο 44’, σε μία φάση που είχαμε πολλούς παίκτες στην περιοχή μας και μπορούσαμε να το αποφύγουμε, γιατί αυτό το γκολ του άλλαξε την ψυχολογία.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάγαμε ένα πανομοιότυπο γκολ με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Παίξαμε καλά στα τελευταία 20 λεπτά, αλλάξαμε το σχηματισμό μας και βάλαμε δεύτερο επιθετικό, αλλά αυτό δεν έφτανε. Δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί όταν είχαμε τη μπάλα, δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε και είχαμε παθητικό ρόλο. Δεν μας ταιριάζει ως ομάδα και πρέπει να το βελτιώσουμε".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:
"Ούτε μέσα στον Παναθηναϊκό δεν το περίμεναν αυτό που συμβαίνει. Η ομάδα βγάζει υγεία, παίρνει καλά αποτελέσματα και δουλεύει σωστά, είχε και την τύχη που χρειάζεται και έχει πάρα πολύ καλή εικόνα¨".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έπαιξε πολλά ματς στην Αθήνα:
"Δεν έχει κάποιο ρόλο το που παίζαμε. Είχαμε ένα πλάνο, υπηρετήσαμε το μισό, έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση".

Για τη βελτίωση που δείχνει ο ΠΑΣ:
"Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και σε συνδυασμό με το ότι εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω την ομάδα ανάλογα με τις δυνατότητες των παικτών, ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα.

Ήταν δύο δεδομένα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Με τον Απόλλωνα, τον Άρη, στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο και στο σημερινό ματς ήμασταν καλύτεροι. Ο χρόνος θα δουλέψει για μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ