ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: "Θα φτάσουμε μέχρι την UEFA, απαράδεκτα όσα γίνονται"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, με δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανιώνιο υποστήριξε πως τα όσα γίνονται φέτος εις βάρος της ομάδας του από τη διαιτησία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1 και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στη Super League 2. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της "NOVA" τόνισε πως φέτος η ομάδα του έχει αδικηθεί τουλάχιστον σε εννιά παιχνίδια.

Και αυτό είναι κάτι που έχει παραδεχτεί η ΚΕΔ με τον Χριστοβασίλη να τονίζει πως ο ΠΑΣ θα τραβήξει το θέμα όσο μπορεί και δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι την UEFA.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά, δυστυχώς αυτό που είδαμε σήμερα είναι πως για 9ο παιχνίδι στα 29 έχουμε αδικηθεί.

Πριν πέντε μέρες είχα φύγει από την ΚΕΔ που βάλαμε κάτω οκτώ παιχνίδια που συμφώνησαν πως σε αυτά ο ΠΑΣ έχει αδικηθεί και σήμερα επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία ότι έγινε και με την Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα, στις καθυστερήσεις μπαίνει κανονικό γκολ αλλά δυστυχώς το ακύρωσε ο επόπτης. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται δεν ξέρω που θα φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την UEFA θα φτάσει για να δικαιωθεί γιατί αυτό που γίνεται φέτος είναι απαράδεκτο.

Αν κοιτάξουμε τους τελευταίους αγώνες, δεν υπάρχει μαθηματικό αποτέλεσμα γιατί κάτι ανάλογο θα γίνει και σε αυτό το παιχνίδι».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ