ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πλατανιάς: "Δημιουργούμε μια νέα ομάδα με σκοπό να πρωταγωνιστήσει"

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η διοίκηση του Πλατανιά εξέδωσε ανακοίνωση και διαψεύδει δημοσιεύματα για αφίξεις ή αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το ρόστερ θα είναι νεανικό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Football League.

Η διοίκηση του Πλατανιά εξέδωσε ανακοίνωση και απαντά σε δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παραμονές ή επιστροφές ποδοσφαιριστών στην ομάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το ρόστερ θα είναι νεανικό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παραμονές ή επιστροφές ποδοσφαιριστών θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

1. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία μετακίνηση στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ούτε συμφωνία για ανανεώσεις συνεργασίας. Επίσης ουδέποτε έχει τεθεί θέμα παραμονής ή φυγής παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

2. Όσον αφορά την ονοματολογία σχετικά με την παρουσία στο νέο ρόστερ παίκτων που στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας, δεν έχει καμία υπόσταση. Στόχος μας είναι η δημιουργία νεανικού ρόστερ. Σε αυτό θα υπάρχει παίκτης ενώ των 30 ετών, ο οποίος θα επιλεγεί από τον προπονητή σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και θα πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια, εμπειρία σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και παράλληλα επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα μας χωρίς να απαιτεί με συμβόλαιο θέση βασικού.

3. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δημιουργεί μια νέα ομάδα με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί παιχνίδια μάνατζερ που κάνουν κακό, όχι μόνο στην ίδια, αλλά και στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ