ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χατζηνικολάου: "Θα μας βόλευε η αναδιάρθρωση των κατηγοριών"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, παραδέχθηκε ότι την ομάδα των Χανίων θα βόλευε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση των ελληνικών κατηγοριών κι ο διαχωρισμός σε Super League 1 και 2.

Ο Πλατανιάς έφυγε ακόμη μια φορά με σκυμμένο το κεφάλι, καθώς ηττήθηκε (1-2) από τον Πανιώνιο στην αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" των Χανίων, Γιάννης Χατζηνικολάου, παραδέχθηκε ότι θα τους βόλευε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση των ελληνικών κατηγοριών.

"Δυστυχώς για ένα ακόμα παιχνίδι χάσαμε και το χειρότερο είναι ότι χάσαμε και κάποιους παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συμπληρώσουμε - δεν ξέρω αν ο Βάντερσον είναι τραυματίας - καλά καλά ούτε 11άδα. Θα ήθελα μιας που είναι και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στα Περβόλια, αφού μου δίνεται η ευκαιρία, να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλη την παρουσία που είχε όλα αυτά τα χρόνια στη Super League Σουρωτή. Και τη φετινή χρονιά. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, με όλα αυτά που γίνονται, με τα δικαστήρια, τις αδειοδοτήσεις, τις αναδιαρθρώσεις που λένε. Από την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει το σωματείο να κοιτάξει πώς μπορεί να κινηθεί για την επόμενη μέρα".

Για τον θα "βόλευε" την ομάδα του Πλατανιά η αναδιάρθρωση της Super League: "Βολεύει, ό,τι βολεύει, βολεύει από το να πας στην Football League. Αλλά, θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές λειτουργικά και σε έμψυχο δυναμικό, αν θέλει η ομάδα να σταθεί. Εδώ και αρκετό καιρό έχω δώσει μια έκθεση στον πρόεδρο, οπότε γνωρίζει το πώς περίπου μπορούμε να κινηθούμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ