ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αναλαμβάνει προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια ο Ραούλ

Real Madrid's Raul Gonzalez celebrates after scoring a goal during the Santiago Bernabeu trophy soccer match against Al Sadd at the Santiago Bernabeu stadium,  in Madrid, Spain, Thursday, Aug. 22, 2013. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Raul Gonzalez celebrates after scoring a goal during the Santiago Bernabeu trophy soccer match against Al Sadd at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Thursday, Aug. 22, 2013. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Ραούλ Γκονζάλεζ θα είναι, μετά το πέρας της σεζόν, ο νέος προπονητής της β' ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, της Καστίγια.

Ο Ραούλ βαδίζει στα βήματα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της β' ομάδας των Μερένγκες, της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια. Μάλιστα, από τον ίδιο πάγκο είχε περάσει το 2014 και ο νυν τεχνικός της "βασίλισσας".

Ο 41χρονος Ισπανός, είναι ήδη προπονητής στην Κ18 της Ρεάλ και θα πάρει προαγωγή, όταν τελειώσει η σεζόν. Στην ιεραρχία των τμημάτων υποδομής των "μερένγκες" ανεβαίνει και ο Τσάμπι Αλόνσο, που θα αναλάβει την Κ19.

Η Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια αγωνίζεται αυτή την στιγμή στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ έχει σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει την άνοδο της στην Segunda Division, αφού βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί στα playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μαλουντά έμαθε πως απολύθηκε μέσω Twitter!
Τέλος η σεζον για Κόστα: οκτώ αγωνιστικές η τιμωρία του
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ