ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αποκάλυψη Σισίνιο: "Ήμουν αλκοολικός επί 20 χρόνια"

Αποκάλυψη Σισίνιο: "Ήμουν αλκοολικός επί 20 χρόνια"

Ο 40χρονος Σισίνιο, άλλοτε μπακ της Ρεάλ και της Ρόμα, αποκάλυψε πως επί μια 20ετία, ενώ ήταν παίκτης, ήταν αλκοολικός και παράλληλα κάπνιζε μανιωδώς. "Έπινα μέχρι και δέκα μπύρες τη μέρα" εξομολογήθηκε.

Ο Σισίνιο, 17 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, άλλοτε μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ρόμα και της Βιγιαρεάλ, αποκάλυψε στην εφημερίδα "State of Sao Paulo" το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ο 40χρονος πια Σισίνιο, εξομολογήθηκε:

"Άρχισα να πίνω σε ηλικία 13-14 ετών, όταν πήγα στη Μποταφόγκο. Μου έλεγαν ότι η μπύρα είναι καλή κι έτσι έπινα. Όλα άρχισαν από την πρώτη φορά που ήπια. Μετά δεν σταμάτησε μέχρι που έφτασα τα 30. Σχεδόν 20 χρόνια έπινα περίπου δέκα μπύρες τη μέρα". Μάλιστα στο άρθρο που δημοσιεύτηκε και στο οποίο ο Σισίνιο αναφέρθηκε στον αλκοολισμό του, παραδέχτηκε πως στην αρχή έπινε μόνο μπύρα επειδή δεν είχε χρήματα και πως στη συνέχεια " τα έπινα όλα και κάπνιζα κιόλας. Από το 1999 μέχρι το 2010 κάπνιζα".

Το 2018 ο Σισίνιο αποσύρθηκε από τη δράση, αλλά την όρεξη για ποδόσφαιρο την είχε χάσει αρκετά νωρίτερα: "Πάντα αγαπούσα το ποδόσφαιρο. Όταν ο Θεός σου δίνει ένα δώρο κι εσύ δεν ξέρεις πώς να το δεχτείς, σημαίνει ότι κάτι γίνεται λάθος. Κάποια στιγμή δεν είχα πλέον όρεξη να μπαίνω στο γήπεδο, να προπονούμαι και να συγκεντρώνομαι. Ήμουν 30 ετών και έπαιζα στη Ρόμα το 2010".

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι ξεκίνησε να αντιμετωπίζει τον αλκοολισμό όταν γνώρισε τη σύζυγό του: "Με ενθάρρυνε και αυτή ήταν ο λόγος που μεταμορφώθηκα. Πλέον εδώ και οκτώ χρόνια δεν έχω πρόβλημα ούτε με το ποτό ούτε με το τσιγάρο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ