ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AS: "Με το ένα πόδι εκτός Ρεάλ ο Ίσκο"

Real midfielder Isco reacts during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White)
Ίσκο AP PHOTO/PAUL WHITE

Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποκλείεται να βγάλει προς πώληση τον Ίσκο το ερχόμενη καλοκαίρι και ήδη περιμένει προτάσεις προς εξέταση.

Οι σχέσεις του Ίσκο με την Ρεάλ Μαδρίτης και ειδικότερα με το τεχνικό επιτελείο φέρονται -βάσει δημοσιευμάτων- να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο.

Ο Σολάρι δεν εμπιστεύεται τον Ισπανό, ενώ οι οπαδοί της "βασίλισσας" τον αποδοκιμάζουν και ο ίδιος τους βρίζει. Επί Λοπετέγκι φάνταζε αδιανόητο ο Φλορεντίνο Πέρεθ να σκέφτεται να πουλήσει τον 26χρονο, ωστόσο σύμφωνα με την "AS" τα πράγματα έχουν αλλάξει...

Το δημοσίευμα του προαναφερθέντος Μέσου σημειώνει ότι ο Ίσκο βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και η ομάδα του περιμένει προτάσεις για να τον πουλήσει. Στην αναπαραγωγή που έγινε από άλλα ισπανικά μίντια γράφτηκε και ένα σενάριο που θέλει την Ρεάλ Μαδρίτης να "επιστρατεύει" τον Ίσκο στα έμψυχα ανταλλάγματα για να πάρει τον Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ