ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

France Football: Δίνει 280 εκατ. ευρώ για Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης

France's Kylian Mbappe right, fights for the ball with Moldova's goalkeeper Alexei Koselev left, during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between Moldova and France at Zimbru stadium in Chisinau, Moldova, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/ Roveliu Buga)
France's Kylian Mbappe right, fights for the ball with Moldova's goalkeeper Alexei Koselev left, during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between Moldova and France at Zimbru stadium in Chisinau, Moldova, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/ Roveliu Buga) AP

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "France Football", η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να τινάξει την "μπάνκα" στον αέρα, προσφέροντας 280.000.000 ευρώ στην Παρί για τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν, άρχισαν οι πιεστικές ερωτήσεις προς τον Γάλλο για το αν θα κάνει κίνηση για τον Εμπαπέ. Ο τεχνικός των "Μερένγκες" απαντούσε μάλλον διπλωματικά θαυμάζοντας, παράλληλα, τις ικανότητες του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Ένα από τα "θέλω" του Ζιζού πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, ήταν η απόκτηση των Αζάρ και Εμπαπέ. Η υπόθεση του Βέλγου φαίνεται να προχωράει, όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, και η Ρεάλ φέρεται να καταθέτει πρόταση 115.000.000 ευρώ. Έτσι, έχει σειρά η περίπτωση του Κίλιαν Εμπαπέ.

Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό "France Football", οι "Μερένγκες" είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 280.000.000 ευρώ για τον Γάλλο σταρ το ερχόμενο καλοκαίρι. Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα, αλλά δεν πρόκειται να τελειώσουν άμεσα, αφού θα απασχολήσουν τις δύο ομάδες και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ολόκληρη την άνοιξη, έως και το καλοκαίρι.

Ο Ζιντάν θα κάνει κρούση δεύτερη φορά για τον Εμπαπέ, αφού το 2017, όταν αγωνιζόταν στο Μονακό, η Ρεάλ έκανε επίσημη πρόταση για 180.000.000 ευρώ. Ο Γάλλος, όμως, τότε αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι.

Αν τελικά η Ρεάλ καταφέρει να κάνει δικό της τον Εμπαπέ με αυτό το αστρονομικό ποσό, τότε θα έχει επιτύχει και την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το ρεκόρ αυτό κατέχει μέχρι στιγμής η Παρί, όταν απέκτησε τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα για 222.000.000 ευρώ.

France Football: Δίνει 280 εκατ. ευρώ για Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μιλιτάο "τρώει" τη θέση του Παλάσιος
Ο Ζιντάν ονειρεύεται τον Μανέ στη Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ