ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρεάλ διαλέγει τον αντί-Λοπετέγκι μέσα από λίστα δύο υποψηφίων

Real Madrid's coach Julen Lopetegui looks on during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, Sept.. 26, 2018. Sevilla won 3-0. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Real Madrid's coach Julen Lopetegui looks on during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, Sept.. 26, 2018. Sevilla won 3-0. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι άφησε την εθνική Ισπανίας για να αποδεχτεί την πρό(σ)κληση της Ρεάλ όμως λίγους μήνες μετά έφτασε να παίζει το... κεφάλι του με την Μπαρτσελόνα! Δύο οι υποψήφιοι για να τον διαδεχτούν...

Τον περασμένο Ιούνιο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε άνω-κάτω την εθνική Ισπανίας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Τζουλέν Λοπετέγκι για να πιάσει την καυτή πατάτα που άφησε ο Ζινετίν Ζιντάν με την αποχώρησή του από τον πάγκο (μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας σε αυτόν) και "υποχρέωσε" την εθνική ομάδα της χώρας να συνεχίσει με άλλον στον πάγκο.

Τώρα, τέσσερις μόλις μήνες μετά, ο 52χρονος τεχνικός όχι μόνο δεν είναι στην καλύτερη φάση της προπονητικής του καριέρας, μετρώντας ήδη 4 ήττες στα πρώτα 11 επίσημα παιχνίδια του στον πάγκο των "μερένγκες" αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μετράει... ημέρες πριν χαιρετήσει!

Για την ακρίβεια, έχει μία τελευταία ευκαιρία να σώσει την παρτίδα και να συνεχίσει στον πάγκο αν καταφέρει η Ρεάλ να μείνει όρθια στο "Camp Nou" κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 28 Οκτωβρίου, στο πρώτο Clasico της σεζόν (για τη 10η αγωνιστική στη La Liga), με την "As" να αποκαλύπτει πως αρνητικό αποτέλεσμα θα σημάνει και το κύκνειο άσμα του.

Το ίδιο μέσο δεν αναφέρεται όμως μόνο στα... ζόρια που αντιμετωπίζει ο Λοπετέγκι στην Ρεάλ (η οποία δεν έχει σκοράρει εδώ και 6 ώρες και 48 λεπτά) αλλά προχώρησε και σε αποκαλύψεις αναφορικά με τους πιθανότερους διαδόχους του.

Η Ρεάλ διαλέγει τον αντί-Λοπετέγκι μέσα από λίστα δύο υποψηφίων

Σύμφωνα με το μαδριλένικο μέσο, αυτοί είναι οι δύο: ο Αντόνιο Κόντε και ο Σαντιάγο Σολάρι. Ο δεύτερος έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της Ρεάλ για μία πενταετία (2000-05) ενώ τώρα εργάζεται τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, την Καστίγια (αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία), ενώ ο Ιταλός φλερτάρει και πάλι με την Ρεάλ μετά το καλοκαιρινό ρομάντσο που δεν ευδοκίμησε.

Ο Κόντε φέρεται να έχει αρνηθεί το περασμένο καλοκαίρι την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της αποζημίωσης των 9 εκ.ευρώ που έπαιρνε από την Τσέλσι μετά το διαζύγιο (έξτρα λόγος πως δεν ήθελε να παραλάβει μία ομάδα που προερχόταν από τρία σερί Champions League και θα συγκρινόταν με τον Ζιντάν), ωστόσο τώρα οι συνθήκες είναι αλλιώς...

Σε περίπτωση μάλιστα που ο Μέσι κάνει ζημιά στην Ρεάλ στο ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου (πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Clasicos, με 25 γκολ σε 37 παρουσίες), τότε σύμφωνα με την "As" ο Αντόνιο Κόντε θα πρέπει να ετοιμάζεται για μαθήματα ισπανικών!

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ