ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μάνατζερ Μπέιλ: "Κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ"

Real Madrid's Gareth Bale reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Gareth Bale reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, με τον μάνατζέρ του να παραδέχεται πως ναι μεν δεν έχει κλείσει το deal ωστόσο η ομάδα του Λονδίνου είναι κοντά σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θεωρείται "persona non grata" στην Μαδρίτη έχοντας κλείσει επτά χρόνια στην Ρεάλ όμως την ίδια ώρα στην Τότεναμ μόνο ανεπιθύμητος δεν είναι, με τους Λονδρέζους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κάνουν ξανά δικό τους τον Ουαλό επιθετικό, από την πώλησή του οποίου στην Ρεάλ εισέπραξαν κοντά στα 100.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2013.

Το διάστημα που έπαιξε στα σπιρούνια και έφτιαξε το όνομά του στο αγγλικό αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήταν από το 2007 μέχρι το 2013, με τον μάνατζέρ του Τζόναθαν Μπάρνετ να αφήνει πάντως να εννοηθεί με δηλώσεις του στο Γαλλικά Πρακτορείο Ειδήσεων πως η επιστροφή του Ουαλού εξτρέμ είναι σε καλό δρόμο.

"Είναι κοντά αλλά δεν είναι τελειωμένη υπόθεση. Το θέμα είναι περίπλοκο", δήλωσε χαρακτηριστικά, την ώρα που το "Sky Sports" υπογραμμίζει πως εκπρόσωποι του Μπέιλ μιλούν και με άλλους συλλόγους της Premier League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδέχεται να κυνηγήσει τον 31χρονο σε περίτπωση που δεν προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ