ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς: "Οι παίκτες απέτρεψαν μεγάλο καυγά Μουρίνιο - Ρονάλντο"

Μόντριτς: "Οι παίκτες απέτρεψαν μεγάλο καυγά Μουρίνιο - Ρονάλντο"
AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Η σχέση Μουρίνιο - Ρονάλντο στην Ρεάλ ήταν εκρηκτική και ο Λούκα Μόντριτς το συνυπέγραψε μέσω μίας αποκάλυψης που έκανε στην αυτοβιογραφία του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κάτοικος "Μπερναμπέου" για σχεδόν μία γεμάτη δεκαετία (2009-2018) και στο διάστημα των εννέα σεζόν που υπηρέτησε την Ρεάλ Μαδρίτης η περίοδος που ένιωσε τη μεγαλύτερη πίεση ήταν από το 2010 ως το 2013.

Ναι, αναφερόμαστε φυσικά στα τρία χρόνια που τα κλειδιά των αποδυτηρίων είχαν περάσει στον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να κατακτάει μεν σε αυτό το διάστημα La Liga (2012) και Κύπελλο Ισπανίας (2011) και να βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες με 168 γκολ σε 164 ματς αλλά να έρχεται συχνά σε προστριβές με τον συμπατριώτη του.

Ο ισπανικός Τύπος χαρακτήριζε προβληματική τη σχέση τους και έκανε λόγο για ένα εκρηκτικό μείγμα που ήταν ικανό να διαλύσει τη συνοχή και την ενότητα της ομάδας, με τον Λούκα Μόντριτς να έρχεται τώρα, λίγα χρόνια μετά, να επιβεβαιώσει την έντονη κόντρα των δύο ανδρών.

Αυτό το έκανε μέσω της αυτοβιογραφίας του με τίτλο "The Game", με τον Κροάτη μέσο, που είναι μέλος της Ρεάλ από το 2012 (επιλογή Μουρίνιο) μέχρι και σήμερα, να θυμάται ένα ματς Κυπέλλου της Ρεάλ τη σεζόν 2012-13 όπου Μουρίνιο και Ρονάλντο αναστάτωσαν τα αποδυτήρια.

"Θυμάμαι πως μου είχε προκαλέσει έκπληξη η αντίδραση του Μουρίνιο, σε ένα παιχνίδι για το Copa del Rey που προηγούμασταν ήδη 2-0.

Μόντριτς: "Οι παίκτες απέτρεψαν μεγάλο καυγά Μουρίνιο - Ρονάλντο"
AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Ρονάλντο δεν κυνηγούσε τους αντιπάλους του και ο Ζοζέ ήταν έξαλλος με τον Κριστιάνο. Οι δύο τους μάλωσαν για αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο.

Αφού επέστρεψαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, είδα τον Ρονάλντο σε απόγνωση, έτοιμο να βάλει τα κλάματα.

Μου είπε "Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και συνεχίζει να με κριτικάρει", αναφέρει σε κάποιο σημείο της αυτοβιογραφίας του ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2018, και προσθέτει:

"Ο Μουρίνιο μπήκε τότε στα αποδυτήρια και άρχιζε να ασκεί κριτική στον Ρονάλντο για την ευθύνη του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η κατάσταση έγινε τόσο θερμή ώστε μόνο χάρη στην επέμβαση των παικτών αποφεύφθηκε ένας πραγματικός καυγάς μεταξύ τους".

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φινάλε της ίδιας σεζόν, τελευταίας του Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία, οι μερένγκες έμειναν χωρίς τίτλο ενώ έφτασαν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όπου έχασαν το τρόπαιο σε μονό τελικό στο Μπερναμπέου από τη συμπολίτισσά τους, Ατλέτικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ