ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέιλ: Ανοιχτός για επιστροφή στην Premier League, o τελευταίος λόγος στη Ρεάλ

Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's 3rd goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's 3rd goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League, στην περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον αγγλικού συλλόγου, ενώ τόνισε πως το μέλλον του βρίσκεται στα χέρια της Ρεάλ, σε συνέντευξή του στο Sky Sports News.

Λίγο πριν από τους αγώνες του UEFA Nations League της Ουαλίας, ο Γκάρεθ Μπέιλ παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Sky Sports News, δηλώνοντας πως δεν θα ήταν αρνητικός σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Premier League. Κι ενώ τις επόμενες ημέρες ο ατζέντης του, Τζόναθαν Μπάρνετ, αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία με τη Ρεάλ για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, ο ίδιος δε δίστασε να εκφράσει τα παράπονά του για τον ισπανικό σύλλογο.

Οι σχέσεις του 31χρονου επιθετικού με τη διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ζινεντίν Ζιντάν έχουν διαρρηχθεί εδώ και καιρό, με το κλίμα που επικρατεί να μην είναι και το πλέον ευνοϊκό για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Μπείλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στο πρωτάθλημα των Άγγλων, ενώ κατηγόρησε άμεσα τους Ισπανούς ότι αν και υπήρξαν αρκετές προσπάθειες να αποχωρήσει από τον σύλλογο δεν του το επέτρεψαν: "Αν προκύψουν αυτές οι επιλογές (ενδιαφέρον από σύλλογο της Premier League) είναι κάτι που θα έβλεπα σίγουρα. Προσπάθησα να φύγω πέρυσι, αλλά εμπόδισαν τα πάντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν ένα έργο για το οποίο ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά δεν υλοποιήθηκε".

Να θυμίσουμε πως ο Ουαλός σταρ της Ρεάλ, ένα χρόνο πριν, ήταν μια ανάσα πριν υπογράψει το μυθικό συμβόλαιο ύψους 1.100.000 ευρώ την εβδομάδα με τη Γιανγκσού Σάνινγκ, με το deal να χαλάει την τελευταία στιγμή, λόγω της επιμονής των "μερένγκες" να αποζημιωθούν για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Μπέιλ: "Έχουν υπάρξει και άλλες περιπτώσεις όπου προσπαθήσαμε προκειμένου να φύγω, αλλά ο σύλλογος δεν θα το επέτρεπε. Είναι στο χέρι του συλλόγου.

Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, έχω ακόμα κίνητρο να παίξω ποδόσφαιρο, έτσι υποθέτω ότι θα είναι στο σύλλογο. Έχουν τον έλεγχο όλων. Έχω ένα συμβόλαιο, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω αυτό που κάνω και ελπίζω να προκύψει κάτι.

Είμαι μόνο 31 ακόμα, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα σε καλή κατάσταση και αισθάνομαι ότι έχω πολλά να δώσω. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι στα χέρια του συλλόγου, αλλά κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα για να είμαι ειλικρινής".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ