ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ικάρντι θα περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τέλους

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη τη φυγή του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ και αναφέρουν ότι ο πιο πιθανός προορισμός του είναι η Γιουβέντους, αλλά με ένα ερωτηματικό στην ιστορία.

Η ισπανική AS με ρεπορτάζ της υποστηρίζει ότι ο Μάουρο Ικάρντι έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ, γεγονός που αναγκάζει το κλαμπ του Μιλάνου να τον πουλήσει με λιγότερα από τα 110.000.000 ευρώ που είναι η ρήτρα του.

Οι Ισπανοί σημειώνουν ότι ο Αργεντινός γκολεαδόρ ενδέχεται να πουληθεί με 60.000.000 ευρώ, ενώ ήδη σπουδαία κλαμπ έχουν βάλει τ' όνομά του ψηλά στις λίστες τους. Για το προαναφερθέν Μέσο, ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για τον Ικάρντι αυτή τη στιγμή είναι η Γιουβέντους, έστω κι αν οι Νάπολι - Γιουνάιτεντ φέρονται να του προσφέρουν πολλά χρήματα.

Ωστόσο, στο στόρι υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης παρουσιάζεται στο δημοσίευμα ως μεγάλος φαν της "Βασίλισσας" και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι ναι μεν θέλει να πάει στη Γιουβέντους, αλλά προτού το κάνει θα περιμένει μέχρι τέλους τον Φλορεντίνο Πέρεθ να κάνει κίνηση.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ