ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κρόος θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κρόος θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης τσεκάρει περιπτώσεις ακριβών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, ενώ την ίδια ώρα ο Τόνι Κρόος παρουσιάζεται "φευγάτος" σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα.

Η AS υποστηρίζει πως ο Τόνι Κρόος μετράει μέρες στην Ρεάλ Μαδρίτης, όχι επειδή δεν τον θέλει ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά γιατί θεωρεί ο ίδιος πως ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει...

Πράγματι, ο Γερμανός χαφ έχει κατακτήσει τα πάντα με τους Μαδριλένους και ήδη από την περσινή σεζόν γράφεται σε διάφορα Μέσα του εξωτερικού ότι κοιτάζει να φύγει. Μην ξεχνάμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του, πέρυσι με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, κάτι που μπορεί συμβεί το καλοκαίρι εκ νέου βάσει δημοσιευμάτων.

Ο Κρόος έχει συμβόλαιο με τους "Μερένγκες" έως το 2022, βρίσκεται πέντε χρόνια στο "Μπερναμπέου" και έχει κερδίσει συνολικά 12 τίτλους, μετρώντας 228 συμμετοχές με 13 γκολ 59 ασίστ από το 2014. Επίσης, τ' όνομά του εκτός από τους "Κόκκινους Διαβόλους" έχει... παίξει και για την Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ