ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Σέρχιο Ράμος έφτασε τις 600 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring a penalty during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Leganes at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Jan. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring a penalty during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Leganes at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Jan. 9, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ πέρασε με 1-2 από το Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ και έκανε άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά, με τον Σέρχιο Ράμος να συμπληρώνει 600 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε 1-2 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για να προχωρήσει στον θεσμό. Η "βασίλισσα" του Σαντιάγκο Σολάρι βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όμως με τα γκολ των Μπενζεμά και Ασένσιο ήταν αυτά που την κάνουν το "αφεντικό" στο ζευγάρι αυτό.

Την 600ή παρουσία του σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ πραγματοποίησε στο παιχνίδι ο αρχηγός της, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος βέβαια είναι ακόμα αρκετά μακριά από τον Ραούλ, ο οποίος έφτασε τις 741. Εντούτοις, είναι ήδη ανάμεσα στους θρύλους στην ιστορία της ομάδας, συμμετέχοντας σε τεράστιες επιτυχίες της όλα αυτά τα χρόνια.

Στα 14 χρόνια που παίζει στην ομάδα, μετράει 20 τρόπαια, ενώ έχει σημειώσει 84 τέρματα. Παράλληλα, στην Ευρώπη έχει πραγματοποιήσει 120 εμφανίσεις. Πρώτος είναι ο Ραούλ με 741 συμμετοχές, ο Κασίγιας μέτρησε 725 και έπονται οι Μανόλο Σαντσίς (710), Σαντιγιάνα (645) και οι Φερνάντο Ιέρο, Πάκο Χέντο (από 601).

Να τονιστεί ότι στον αγώνα ο Ράμος δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο 90', κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να δώσει το παρών στη ρεβάνς του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στις 5 Μαρτίου.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ