ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

O Σολάρι απάντησε στον Γκουαρδιόλα: "Ρεάλ, η καλύτερη στην ιστορία"

Real Madrid's manager Santiago Solari during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Real Madrid at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Real Madrid's manager Santiago Solari during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Real Madrid at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης εκτός της λίστας με τις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στην τελευταία δεκαετία και η απάντησε ήρθε άμεσα από τα χείλη του Σαντιάγο Σολάρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία Champions League ενώ μετράει τέσσερα την τελευταία πενταετία, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να "πείσει" τον Πεπ Γκουαρδιόλα πως ανήκει στην ελίτ.

Απόδειξη η απάντηση που θέλησε να δώσει όταν ρωτήθηκε για τις κορυφαίες ομάδες της τελευταίας 10ετίας στην Ευρώπη, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να "ψηφίζει" τις δύο πρώην ομάδες του, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, αλλά και την Γιουβέντους.

Η απάντηση αυτή του (Καταλανού) Γκουαρδιόλα ξένισε πολλούς και φυσικά έγινε η σχετική ερώτηση στον Σαντιάγο Σολάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (ενόψει του δεύτερου προημιτελικού Κυπέλλου με την Ζιρόνα), με τον τεχνικό της Ρεάλ να "σφάζει με το βαμβάκι" τον ομόλογό του της Σίτι.

"Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μία ηθελημένη παράλειψη. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα το αιώνα, της ιστορίας και φυσικά της τελευταίας δεκαετίας. Και αυτό ισχύει επειδή δεν υποτιμούμε ποτέ κανέναν, σε καμία περίπτωση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ