ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν στήριξε δημόσια Χάμες και Μπέιλ

Real Madrid's coach Zinedine Zidane arrivers for the friendly soccer Audi Cup match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, July 31, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane arrivers for the friendly soccer Audi Cup match between Real Madrid and Fenerbahce Istanbul at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, July 31, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Ζινεντίν Ζινταν υποβάθμισε τα σενάρια που θέλουν την Ρέαλ να κινείται για Πογκμπά και Νεϊμάρ και δήλωσε ικανοποιημένος από το ρόστερ του, κάνοντας μάλιστα ειδική μνεία για Χάμες και Μπέιλ.

Τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσει έναν εκ των Νεϊμάρ η Πογκμπά και την ίδια ώρα να απαλλαχτεί από την παρουσία των Χάμες Ροντρίγκες και Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα ωστόσο με τον Ζινεντίν Ζιντάν τον καλύπτουν απόλυτα οι παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του.

"Ο Πογκμπά είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νεϊμάρ δεν είναι παίκτης της Ρεάλ και σας ξεκαθαρίζω πως οι παίκτες της Ρεάλ που είναι εδώ είναι σημαντικοί", τόνισε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει της πρεμιέρας πρωταθλήματος με την Θέλτα, για να αναφερθεί κατόπιν σε Χάμες Ροντρίγκες και Γκάρεθ Μπέιλ.

"Ο Χάμες είναι σε φόρμα και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος με αυτούς που έχω και υπολογίζω στους παίκτες που έχουμε. Παίζουμε ποδόσφαιρο, μας αρέσει και είμαστε τυχεροί που ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα.

Ο Μπέιλ φαινόταν πως θα έφευγε και τώρα είναι εδώ μαζί μας. Εγω ποντάρω πάνω του. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και ελπίζω όλοι οι παίκτες μου να έχουν θέληση να μου βάζουν δύσκολα ως προς το σχηματισμό της ενδεκάδας".

Ερωτηθείς δε για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Θέλτα, ο "Ζιζού" δήλωσε: "Η Θέλτα είναι καλή ομάδα, γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τις νίκες".

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΘΕΛΤΑ ΟΙ ΧΑΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΛ

Λίγη ώρα μετά από αυτές τις δηλώσεις έγινε γνωστή και η αποστολή της Ρεάλ για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Θέλτα (1η αγωνιστική), με τον Γάλλο τεχνικό να συμπεριλαμβάνει και τους δύο ποδοσφαιριστές στην 22μελη αποστολή των "μερένγκες", δείχνοντας και εμπράκτως πως τους υπολογίζει.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ