ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οπαδοί της Ρεάλ στην παρουσίαση Αζάρ: "Θέλουμε τον Εμπαπέ"

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ, οι οπαδοί της Βασίλισσας που βρέθηκαν στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ζητούσαν από τη διοίκηση την απόκτηση του Γάλλου σταρ της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Εντέν Αζάρ, αλλά οι οπαδοί της δεν μένουν εκεί και ζητούν περισσότερα αστέρια από τη διοίκηση της Βασίλισσας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Βέλγου μεσοεπιθετικού, που κόστισε 100.000.000 ευρώ από την Τσέλσι (οι μπλε κατάφεραν να αποσπάσουν άλλα 50 εκατ. ευρώ ως μπόνους), οι φίλοι της Ρεάλ ζητούσαν την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί.

Ο 21χρονος Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανήκει στην ομάδα της Γαλλίας μέχρι το 2023 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 39 γκολ σε 43 συμμετοχές. Οι Μερένγκες έχουν αποκτήσει και τον Μεντί από τη Λιόν αντί 48.000.000 ευρώ, τον Μιλιτάο από την Πόρτο αντί 50.000.000 ευρώ και τον Γιόβιτς από την Άιντραχτ αντί 60.000.000 ευρώ. Έχουν ήδη δοθεί, με άλλα λόγια, 258.000.000 ευρώ και τώρα ζητούν έναν ακόμη Galactico.

Παρεμπιπτόντως, ο πρώην προπονητής της Παρί, Ουνάι Έμερι, είχε δώσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "The Larguero" και είχε αποκαλύψει ότι κατά τη θητεία του στην ομάδα της Γαλλίας, ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε πώς και πώς να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

" Εκείνο το διάστημα ήμασταν πολύ δυνατοί. Μίλησα μαζί του και με τον πατέρα του για να πειστεί να μείνει στην Παρί. Με κλειστά μάτια ήθελε να επιλέξει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε και την προοπτική της Μπαρτσελόνα. Του μιλήσαμε για το γαλλικό πρότζεκτ που είχαμε θέσει, ρίξαμε στο τραπέζι και το οικονομικό κομμάτι και κάπως έτσι αποφάσισε να μείνει" είχε δηλώσει ο νυν τεχνικός της Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ