ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Απάντησε στο τρολάρισμα του Μπέιλ με αποθεωτικά λόγια!

Real Madrid's Gareth Bale plays during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Gareth Bale plays during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θελησε να πικάρει την Ρεάλ Μαδρίτης μετά την πρόκριση της εθνικής Ουαλίας στα τελικά του Euro 2020 όμως αντί να την αναστατώσει, γνώρισε την αποθεωση από τους μερένγκες.

Μπορεί η εθνική Ουαλίας να πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 χάρη στο 2-0 επί της Ουγγαρίας, ωστόσο περισσότερο και από την πρόκριση μίας χώρας σε μία μεγαλη διοργάνωση, αυτό που συζητήθηκε ήταν ο... Γκάρεθ Μπέιλ.

Και αυτό χάρη στην έμπνευση που είχε να γιορτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του επιδεικνύοντας τη σημαία της πατρίδας τους και έχοντας γραμμένα τα εξής: "Ουαλία. Γκολφ. Μαδρίτη. Με αυτη τη σειρά".

Φυσικά και είχε τους λόγους του ο Ουαλός επιθετικός να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, αφού ως γνωστόν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και κατά καιρούς είχε κατηγορηθεί πως έβαζε το αγαπημένο του γκολφ πάνω από την ομάδα που τον πληρώνει τα τελευταία χρόνια.

Ρεάλ: Απάντησε στο τρολάρισμα του Μπέιλ με αποθεωτικά λόγια!

Παρά το γεγονός ωστόσο πως οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε πολύ χαμηλό σημείο, το ξέσπασμα που θα περίμεναν κάποιοι από πλευράς δεν ήρθε ποτέ, με τους μερένγκες να απαντούν στις προκλήσεις του Ουαλού με λόγα εκτίμησης!

"Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε στην ομάδα μας, θα εξακολουθήσει να μας προσφέρει σημαντική βοήθεια και είμαστε σίγουροι πως θα είναι καθοριστικός για μας σε αρκετά ακόμα παιχνίδια.

Δεν σκεφτόμαστε σε καμία περίπτωση να τον αφήσουμε να φύγει ή κάτι τέτοιο", είπαν άνθρωποι της ομάδας στην "Marca", με την εφημερίδα να αναφέρει μάλιστα πως το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ζινεντίν Ζιντάν να δίνει στον Μπέιλ φανέλα βασικού για το προσεχές ματς κόντρα στην Σοσιεδάδ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ