ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης - Αλαβές 3-0: Τριάρα για τη "Βασίλισσα" με Μπενζεμά, Βινίσιους, Μαριάνο

Real Madrid's Karim Benzema celebrates his goal during a La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Μπενζεμά, πανηγυρικό, Ρεάλ Μαδρίτης, AP IMAGES AP IMAGES

Η Ρεάλ έφτασε στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στην Ισπανία, επικράτησε της Αλαβές με 3-0, και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την Μπαρττσελόνα.

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις στην Ισπανία πήρε η Ρεάλ επικρατώντας με 3-0 της Αλαβές και πάει με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη.

Η Ρεάλ δεν δυσκολεύτηκε και με τα γκολ των Μπενζεμά, Βινίσιος και Μαριάνο έφτασε στο 3-0 αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχα τη μπάλα στα πόδια του χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Πατσέκο.

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή επίθεση της Ρεάλ ήρθε και το γκολ. Ήταν το 30' όταν έγινε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και παράλληλη μπαλιά προς τον Μπενζεμά που άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά και πάλι όπως στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να σκοράρει. Ο Σολάρι έκανε και κάποιες αλλαγές ενόψει του αγώνα της Τετάρτης καθώς ξεκούρασε αρχικά τον Μπέιλ και εν συνεχεία τον Μπενζεμά.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασαν στο 2-0 στο 80' όταν ο Βινίσιους έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα αριστερά, έκανε το πλασέ και νίκησε τον Πατσέκο.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μαριάνο Ντίας με πανέμορφη κεφαλιά ψαράκι, στον αέρα όμως, ύστερα από σέντρα του Οντιοθόλα από τα δεξιά.

ΡΕΑΛ:Κουρτουά, Οντιοθόλα, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Ρεγκιλόν, Μόντριτς, Καζεμίρο, Θεμπάγιος, Μπενζεμά (74' Μαριάνο Ντίας), Μπέιλ (64' Ασένσιο), Βινίσιους (87' Ίσκο).

ΑΛΑΒΕΣ:Πατσέκο, Λαγκουαρδία, Μπαριπάν, Ρουμπέν Ντουάρτε, Βιγκαράι, Ουακάσο, Μανού Γκαρθία (81' Γκουιντέτι), Τομάς Πίνα, Χόνι, Μπούργκι (64' Ρολάν), Καλέρι (81' Άλεξ Μπλάνκο).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ