ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Μπέιλ

Σε επικοινωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να έρθει ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca".

Αβέβαιο παραμένει μέχρι στιγμής το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μάνατζερ του Ουαλού εξτρέμ, Τζόναθαν Μπάρνετ, πρόκειται να έρθει σε επαφή τις επόμενες ημέρες με τη διοίκηση των "μερένγκες", προκειμένου να βρεθεί λύση για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα της Μαδρίτης.

Η αλήθεια είναι πως ο 31χρονος επιθετικός μετά τη διακοπή που υπήρξε στην ποδοσφαιρική κοινότητα, λόγω της πανδημίας του κορονοιού, υιοθέτησε μία στάση που προβλημάτισε τους ανθρώπους της Ρεάλ, καθώς επέλεξε να μην ταξιδέψει στην Αγγλία για την αναμέτρηση στο Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ούτε η ομάδα της Μαδρίτης, ούτε κανείς άλλος μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του Μπέιλ και πως πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ γνωρίζει καλά ότι ο ποδοσφαιριστής στερείται κινήτρων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί στο ανώτερο επίπεδο.

Η συνάντηση των δύο πλευρών αναμένεται να υπάρξει καθοριστική για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, δεδομένου ότι οι "μερένγκες" επιθυμούν να μάθουν εάν ο παίκτης είναι διατεθειμένος να αλλάξει τη στάση του ή διαφορετικά να αναζητήσουν άλλο σύλλογο για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η Ρεάλ ωστόσο, δεν έχει δεχθεί προς το παρόν κρούσεις από άλλες ομάδες για τον Μπέιλ. Φως στο τούνελ αναμένεται να δώσει η συνάντηση των δυο πλευρών τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ