ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Δανεικός στην Μπενφίκα ο Μαριάνο Ντίας

Real Madrid's Mariano Diaz celebrates after scoring his side's second goal during during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Mariano Diaz celebrates after scoring his side's second goal during during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενφίκα έχουν δώσει τα χέρια για τον δανεισμό του Ισπανού επιθετικού, Μαριάνο Ντίας, και το μόνο που μένει είναι η συναίνεση του παίκτη στην ολοκλήρωση του "γάμου".

Η Μπενφίκα ήρθε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον δανεισμό του 27χρονου Ισπανού επιθετικού, Μαριάνο Ντίας, όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Οι Αετοί της Λισαβόνας θα καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη στην Ρεάλ Μαδρίτης, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και η Σεβίλλη, όμως η Μπενφίκα φαίνεται να κερδίζει την κούρσα.

Βέβαια η Μπενφίκα δεν τα έχει βρει ακόμα με τον παίκτη, ωστόσο ο μηδαμινός χρόνος συμμετοχής του στους Μερένχες αλλά και το γεγονός ότι είναι χαμηλά στην ιεραρχία του Ζιντάν στην επιθετική γραμμή, κάνει την ομάδα της Λισαβόνας να ελπίζει ότι δεν θα δυσκολευτεί να τα βρει και με τον παίκτη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ