ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν σκέφτεται ακόμα την περικοπή των μισθών

Real Madrid's Sergio Ramos reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Sergio Ramos reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Οι άνθρωποι της Ρεάλ θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις σχετικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και μετά θα αποφασίσουν για την περικοπή ή όχι των μισθών.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού έχει δημιουργήσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στους συλλόγους σε όλο τον κόσμο αφού τα έσοδα τους έχουν περιοριστεί. Ήδη αρκετοί από αυτούς έχουν προτείνει ή σκέφτονται να προτείνουν στους παίκτες και το προσωπικό τους περικοπή των μισθών τους.

Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει ακόμα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι θα περιμένουν τις εξελίξεις τουλάχιστον μέχρι το τέλος Απριλίου και μετά θα αποφασίσουν το τι θα κάνουν. Στο στρατόπεδο της Ρεάλ θέλουν να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Αυτό θα είναι κάτι που θα περιορίσει τη χασούρα των ομάδων και θα κλείσει τη χρονιά χωρίς τεράστιες οικονομικές απώλειες. Βέβαια, αν δεν γίνει αυτό τότε είναι δεδομένο ότι και στη Ρεάλ θα ζητήσουν από τους παίκτες τους να υποστούν ένα ψαλίδι στις αποδοχές τους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ