ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Δίνει τον Ίσκο για περισσότερα από 120 εκατ. ευρώ

Real Madrid's Isco celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. At right his Real Madrid's Gareth Bale. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Isco celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. At right his Real Madrid's Gareth Bale. (AP Photo/Paul White) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να δώσει τον Ίσκο για περισσότερα από 120.000.000 ευρώ, με την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον παρακολουθούν στενά, σύμφωνα με την "Sport".

Ο Ίσκο διένυσε μία περίεργη χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είδε τον εαυτό του να κάθεται στον πάγκο, όταν τα ηνία της ομάδα είχε ο Σαντιάγκο Σολάρι, ενώ με την επιστροφή του Ζιντάν απέκτησε ξανά περισσότερο ενεργό ρόλο.

Ο Ισπανός μέσος είχε αρκετές τάσεις φυγής κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όμως ο Γάλλος τεχνικός του έχει δείξει εμπιστοσύνη και τον υπολογίζει στην επόμενη μέρα της Ρεάλ. Πάντως, η ισπανική εφημερίδα "Sport" επιμένει ότι ο Ίσκο θα φύγει, αφού ενδεχόμενη μετακίνησή του θα φέρει έσοδα στους "μερένγκες" ενόψει των μεταγραφών.

Μάλιστα ονοματίζει και τις ομάδες που παρακολουθούν τον Ίσκο, με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να έχει κέρδος από την περίπτωση του, έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα δεχθεί την προσφορά που υπερβαίνει τα 120.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Ο Βαράν έδωσε τέλος στα σενάρια φυγής του
Μπέιλ: "Οι παίκτες έχουν γίνει πλέον ρομπότ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ