ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Φαν ντε Μπεκ next year

Ajax's Donny van de Beek, who scored his side's only goal, flashes a thumbs up after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax with a 1-0 score at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Ajax's Donny van de Beek, who scored his side's only goal, flashes a thumbs up after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax with a 1-0 score at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Αναβάλλεται η μεταγραφή του Ντόνι φαν ντε Μπεκ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολλανδός θα μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα το 2020.

Αλλαγή δεδομένων για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντόνι φαν ντε Μπεκ. Μία μεταγραφή που έδειχνε 100% ολοκληρωμένη, σύμφωνα με την Mundo Deportivo αναβάλλεται.

Ο λόγος για τον οποίο φέρεται να πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση είναι γιατί ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει πρώτα να "καθαρίσει" τ' αποδυτήρια από τους ποδοσφαιριστές που δεν του είναι απαραίτητοι και το 2020 να φέρει τον Ολλανδό του Άγιαξ, όπως και άλλους παίκτες που θα είναι δικές του επιλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα. Τόσα τα χρήματα που θα πάρει ο Άγιαξ, όσο και το συμβόλαιο του Ντόνι φαν ντε Μπεκ είναι "φιξαρισμένα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ