ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κατέκτησε το UEFA Youth League η ομάδα που προπονούσε ο Πογιάτος

Ρεάλ Μαδρίτης: Κατέκτησε το UEFA Youth League η ομάδα που προπονούσε ο Πογιάτος

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μπενφίκα (3-2) στον τελικό του UEFA Youth League, κατακτώντας το σχετικό τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, θυμίζοντας πως είναι η ομάδα που είχε υπό την εποπτεία του ο Ντάνι Πογιάτος.

Η μικρή ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας στον τελικό την Μπενφίκα. Η ομάδα του Ραούλ άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Πέδρο Ροντρίγκες, και διπλασίασε τα τέρματά της στο 45’ με αυτογκόλ του Ενρίκε Ζοσού. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Μπενφίκα μείωσε με τον Γκονσάλο Ράμος στο 49’, και ένα λεπτό αργότερα η “Βασίλισσα” διεύρυνε εκ νέου το προβάδισμα των δύο τερμάτων με τον Μιγκέλ Γκουτιέρες. Ο Γκονσάλο Ράμος πέτυχε και δεύτερο τέρμα για την Μπενφίκα, το οποίο ήταν και το τελευταίο της αναμέτρησης, με τους “Αετούς της Λισαβόνας” να χάνουν και πέναλτι στο 68’.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτάει για πρώτη φορά στην ιστορία της το UEFA Youth League, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της Μπενφίκα ήταν ο Λουίς Κάστρο, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν προπονητής στον Παναιτωλικό στην αρχή της χρονιάς.

Βέβαια, δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα της Ρεάλ βρισκόταν μέχρι πριν λίγο καιρό στα χέρια του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος. Επομένως, ένα μερίδιο στην επιτυχία οφείλεται και στον ίδιο, ο οποίος μάλιστα μέσω twitter έστειλε τα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη επιτυχία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ