ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φάμπιαν Ρούιθ στην λίστα για το κέντρο της Βασίλισσας

Napoli midfielder Fabian Ruiz runs with the ball during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Napoli midfielder Fabian Ruiz runs with the ball during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ανεβάσει επίπεδο την μεσαία της γραμμή και μετά τους Πογκμπά, Έρικσεν και Φαν Ντε Μπεκ, έρχεται και ο Φάμπιαν Ρούιθ να προστεθεί στην λίστα της Βασίλισσας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει να βρει τον ιδανικό ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει την τετράδα των Μόντριστς, Κρόος, Κασεμίρο και Βαλβέρδε στο κέντρο της και θα την ανεβάσει επίπεδο. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί ένα σωρό ονόματα για τους "μερένγκες", όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως επεξεργάζεται ακόμη το θέμα έτσι ώστε να βρει τον κατάλληλο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι Πογκμπά, Έρικσεν και Φαν Ντε Μπεκ "έπαιξαν" δυνατά στο ρεπορτάζ των Μαδριλένων. Κανείς από τους τρεις όμως δεν κατέληξε στην Μαδρίτη αφού όπως όλα δείχνουν υπάρχει και τέταρτος υποψήφιος για την μεσαία γραμμή της Βασίλισσας και δεν είναι άλλος από τον Φάμπιαν Ρούιθ.

Όπως αναφέρει η " Marca", οι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην λίστα της Ρεάλ, με τoν 23χρονο αριστεροπόδαρο της Νάπολι αρέσει πολύ στον Φλορεντίνο Πέρεθ, αφού ο ισχυρός άνδρας των "μερένγκες " θεωρεί πως ταιριάζει με το στάτους της ομάδας.

Βέβαια, αυτός που μέχρι στιγμής δεν δίνει το πράσινο φως για την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή είναι ο Ζιντάν, που έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον συμπατριώτη του Πολ Πογκμπά που είναι και ο βασικός του στόχος, ενώ και ο Κρίστιαν Έρικσεν αλλά και Φαν Ντε Μπεκ που έφτασε κοντά στους "μερένγκες" το καλοκαίρι αρέσουν περισσότερο στον Γάλλο τεχνικό.

Η περίπτωση του Ρούιθ μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι εδώ και αρκετό καιρό και η Μπαρτσελόνα, ενώ και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στις διαπραγματεύσεις.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και η Νάπολι έχει ήδη προσπαθήσει να του κάνει επέκταση συμβολαίου έτσι ώστε να του βάλει μία ρήτρα κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ