ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κρόος διαψεύδει τα δημοσιεύματα για αποχώρησή του

Real midfielder Toni Kroos, right, controls the ball as Barcelona midfielder Oriol Busquets tries to stop him during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Real midfielder Toni Kroos, right, controls the ball as Barcelona midfielder Oriol Busquets tries to stop him during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Ο Τόνι Κρόος διέψευσε μέσω Twitter το δημοσίευμα της "AS" που τον ήθελε να επιθυμεί την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρωί της Παρασκευής (12/4) η ισπανική εφημερίδα "AS" ανέφερε σε ρεπορτάζ της ότι ο Τόνι Κρόος θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, καθώς ο κύκλος του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" έχει κλείσει.

Η είδηση αυτή αποτελούσε συνέχεια όλων των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Γερμανό να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, η "MARCA" είχε υποστηρίξει σε δικό της θέμα ότι η "βασίλισσα" θα τον πουλήσει για 80.000.000 ευρώ.

Όμως, ο Τόνι Κρόος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους "μερένγκες" μέχρι το 2022, πήρε θέση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Συγκεκριμένα, κοινοποίησε το ρεπορτάζ της "AS" και έγραψε: "Πληροφορία απολύτως λανθασμένη!". Κατ΄αυτόν τον τρόπο θέλει να βάλει ένα στοπ στις φήμες και να κάνει ξεκάθαρο ότι δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται για το όνομά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν "ψήνεται" για Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ
"Ακυρο" Γιόβιτς σε Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, θέλει να μείνει στην Άιντραχτ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ