ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέρεθ έφερε στον Ραούλ τον "Ιάπωνα Μέσι"

Japan's Takefusa Kubo runs during a training session of the national soccer team in Sao Paulo, Brazil, Thursday, June 13, 2019. Japan will face Chile on June 17 in the Copa America soccer tournament. (AP Photo/Nelson Antoine)
Japan's Takefusa Kubo runs during a training session of the national soccer team in Sao Paulo, Brazil, Thursday, June 13, 2019. Japan will face Chile on June 17 in the Copa America soccer tournament. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πλήρωσε πολλά φέρνοντας "δώρα" στον Ζιντάν. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, δεν άφησε παραπονεμένο ούτε τον Ραούλ, καθόσον έκανε μεταγραφή για την Καστίγια τον Τακεφούσα Κούμπο.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε το πρώην αστεράκι των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Τακεφούσα Κούμπο. Πρόκειται για τον 18χρονο μέσο από την Ιαπωνία ο οποίος λόγω του περάσματος που έκανε από τη Μασία κέρδισε το παρατσούκλι "Ιάπωνας Μέσι".

Ο Κούμπο αναγκάστηκε να φύγει από τις ακαδημίες της Μπάρτσα, διότι οι "μπλαουγκράνα" είχαν προβλήματα με την FIFA αναφορικά με τον τρόπο που προσέγγιζαν νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο στη νέα προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Βαλβέρδε για να τον επιστρέψει στην Καταλονία, ο παίκτης είπε "όχι".

Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, ο Τακεφούσα Κούμπο προτίμησε την Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί που θα αμείβεται βάσει συμβολαίου με 1.000.000 ευρώ το χρόνο. Η "βασίλισσα" τον υπέγραψε για έξι χρόνια και τα πρώτα του βήματα στο κλαμπ ο Κούμπο θα τα κάνει υπό τις οδηγίες του Ραούλ, αφού θα ενταχθεί στην Καστίγια.

Από τη στιγμή που ο Κούμπο ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, πολλά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει για το πώς κατέληξε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Αρχικά, σημειώνεται πως ο Πέρεθ δεν πλήρωσε 2.000.000 ευρώ στην FC Tokyo για να κάνει μεταγραφή τον ποδοσφαιριστή, ο 18χρονος κόστισε 1,2 εκατ. ευρώ που ήταν τα τροφεία.

Επίσης, σε διάφορα δημοσιεύματα υποστηρίζεται ότι η Παρί και η Μπάρτσα μιλούσαν με την FC Tokyo, ενώ ο παίκτης ήταν ελεύθερος να πάει όπου θέλει γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης και τον "έκλεισε". Ο Τακεφούσα Κούμπο, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη Βραζιλία με την εθνική Ιαπωνία και δεν αποκλείεται να πάρει συμμετοχές στο Κόπα Αμέρικα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ