ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν προτιμά τον Πογκμπά από τον Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen fights for the ball with Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, England, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham's Christian Eriksen fights for the ball with Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, England, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να επέλεξε τον Πολ Πογκμπά αντί του Έρικσεν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης. Εναλλακτική λύση ο Εντομπελέ.Η τετράδα που βγάζουν στο "σφυρί" οι Μαδριλένοι.

Η διοίκηση της Ρεάλ φέρεται να προτιμά τον Έρικσεν για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει άλλη άποψη. Ο κόουτς των Μαδριλένων σύμφωνα με την "Marca" επιθυμεί την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση της Ρεάλ είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αποκτήσει τον Γάλλο μέσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την πλευρά του ο Πογκμπά φέρεται να είναι έτοιμος να πιέσει για να φύγει από το Μάντσεστερ και να γίνει κάτοικος Μαδρίτης. Ο 26χρονος μέσος θεωρεί ότι ο κύκλος του στο Μάντσεστερ έχει κλείσει και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, για να τον κάνει δικό της η Ρεάλ θα πρέπει να βγάλει από το ταμείο της ένα ποσό πάνω από τα 150 εκατομμύρια ευρώ. Τι θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση θα το δούμε σύντομα.

ΕΝΤΟΜΠΕΛΕ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

Την ίδια ώρα αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Πογκμπά ή εκείνη του Έρικσεν ο Ζιντάν φέρεται να έχει βρει την εναλλακτική του λύση στο πρόσωπο του Εντομπελέ. Ο 22χρονος μέσος της Λιόν αποτελεί βασικό στέλεχος της γαλλικής ομάδας, ενώ πλέον κερδίζει χρόνο και στην Εθνική ομάδα.

Πέρσι πραγματοποίησε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λιόν όπου είχε τρία γκολ και οκτώ ασίστ σε 3878 λεπτά συμμετοχής. Αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμή είτε ως κόφτης είτε ως οκτάρι, ενώ μπορεί να παίξει και δεξιά αν υπάρξει ανάγκη.

Αν τελικά η Ρεάλ καταλήξει στον Εντομπελέ τότε θα πρέπει και πάλι να βάλει το χέρι στην τσέπη αρκετά βαθιά αφού υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί ένα ποσό κοντά στα ογδόντα εκατομμύρια ευρώ.

Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΟΙ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΙ

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εξασφαλίσει χρήματα για να μην έχει προβλήματα με το FFP. Πέρα του Μπέιλ ο οποίος είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Ζιντάν, υπάρχουν ακόμα τρεις παίκτες οι οποίοι φέρονται να είναι προς πώληση.

Πρόκειται για τους Βαθκεθ, Ίσκο και Ασένσιο. Ο Λούκας Βάθκεθ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και πέρσι μπορεί να μέτρησε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις οι περισσότερες όμως ήταν ως αλλαγή. Σε αυτά τα ματς ο 27χρονος Ισπανός είχε 5 γκολ και 4 ασίστ.

Ακόμα πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ίσκο. Στα 27 του και αυτός αποδοκιμάστηκε από το κοινό στο Μπερναμπέου κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και η φυγή του από το Μπερναμπέου φαντάζει ως η καλύτερη λύση για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο Μάρκο Ασένσιο είναι ο μικρότερος της λίστας αφού βρίσκεται μόλις στα 23 του χρόνια και έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβολαίου. Ωστόσο και αυτός φέρεται να βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Ζιντάν. Όλοι οι παίκτες φέρονται να έχουν ενημερωθεί ότι πρέπει να βρουν ομάδα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ