ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν υπολογίζει σε Μπέιλ και Χάμες

Real Madrid's Gareth Bale stretches next to Real Madrid's head coach Zinedine Zidane while waiting to come on as substitute during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Ζιντάν, Μπέιλ (AP PHOTO/PAUL WHITE)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέφερε σε δηλώσεις του πως υπολογίζει κανονικά στον Χάμες Ροντρίγκες και στον Γκάρεθ Μπέιλ, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να ξεφορτωθεί και τους δυο.

Μετά το φινάλε του φιλικού αγώνα με τη Ρόμα και την ήττα της Ρεάλ με 5-4 στα πέναλτι, ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τους Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες, τονίζοντας πως υπολογίζει κανονικα και στους δυο.

Βέβαια, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Μαδριλένοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους ξεφορτωθούν και τους δυο. Όσο όμως παραμένουν στην ομάδα, εκείνος θα τους έχει στα πλάνα του.

"Και οι δυο ανήκουν στην ομάδα. Είναι μέλη της και εγώ, αν και τα πάντα μπορεί να γίνουν, ως προπονητής της ομάδας, πρέπει να τους υπολογίζω κανονικά. Και τους υπολογίζω. Ο Χάμες δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη, αλλά αυτό μπορεί να γίνει. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μπορεί να γίνει οτιδήποτε", ανέφερε ο Ζιντάν, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις.

Όσο για τις περιπτώσεις των Πογκμπά και Νεϊμάρ, ο Ζιζού απάντησε πως "προς το παρόν μένουμε με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα και σκεφτόμαστε μόνο αυτούς. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι".

AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ