ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Όνειρα Νεϊμάρ - Εμπαπέ από τον ισπανικό Τύπο

PSG's Kylian Mbappe, left, and PSG's Neymar, right, before the start of the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe, left, and PSG's Neymar, right, before the start of the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, δήλωσε ότι οι Νεϊμάρ-Εμπαπέ δεν είναι αναντικατάστατοι και ο ισπανικός Τύπος τους στέλνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απόλυτη σιγουριά στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ δεν θα φύγουν αρχίζει να αμφισβητείται, έπειτα από τις δηλώσεις του Τόμας Τούχελ, ο οποίος υποστήριξε ότι αν αποχωρήσουν οι Παριζιάνοι θα βρουν άλλες λύσεις.

Ο Ντάνι Άλβες μπορεί να στοιχηματίζει τον Πύργο του Άιφελ για την παραμονή του Βραζιλιάνου συμπατριώτη του, όμως την ίδια άποψη δεν φαίνεται να συμμερίζεται και ο Ισπανικός Τύπος.

Το δίδυμο Νεϊμάρ-Εμπαπέ φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Marca" με τον τίτλο "Ο τεχνικός της Παρί ανοίγει την πόρτα". Επιπλέον, σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η Ρεάλ έχει μία χρυσή ευκαιρία να πάρει τα αστέρια των Παριζιάνων στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Οι "μερένγκες" έχουν ψηλούς στόχους, όπως ο Γιόβιτς και ο Αζάρ, όμως μόνο ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ πληρούν τις προϋποθέσεις να γίνουν ό,τι ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα ή ο Κριστιάνο για τη Γιουβέντους, σύμφωνα με τη "Marca".

Σε ίδιο μήκος κύματος κινείται και η "AS" με πρωτοσέλιδο "Η Παρί αρχίζει να θυμώνει". Μάλιστα αποκαλύπτει και ανυπακοή του Νεϊμάρ προς τον προπονητή του, καθώς υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος δεν παρουσιάστηκε σε προπόνηση και πήγε στη Βραζιλία χωρίς την άδεια του Τούχελ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ