Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τους Γιόβιτς και Αζάρ παρουσίασε και τον 18χρονο Ροντρίγκο, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας.

Μετά τους Γιόβιτς και Αζάρ η Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη το μεσημέρι παρουσίασε και τον 18χρονο Ροντρίγκο τον οποίο είχε αγοράσει από πέρσι δίνοντας 45 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της και τον ενέταξε φέτος στο δυναμικό της.

ADVERTISING

Όπως και στις προηγούμενες δυο παρουσιάσεις έτσι και τώρα η παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος αναφέρθηκε στα κατορθώματα του 18χρονου Βραζιλιάνου που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Βραζιλία.

Από την πλευρά του ο 18χρονος μεσοεπιθετικός στο πρώτο του σύντομο σχόλιο αρκέστηκε να σημειώσει:

"Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τον Θεό για όσα έχει κάνει για μένα και την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι στο πλευρό μου και φυσικά όλους όσους με πίστεψαν στη Ρεάλ".

ADVERTISING

Εν συνεχεία βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του Μπερναμπέου και μοίρασε κάποιες μπάλες σε φίλους της Βασίλισσας που είχαν συγκεντρωθεί για να τον χειροκροτήσουν. Ενώ δεν παρέλειψε και αυτός να βγάλει σέλφι μπροστά από τους φίλους της Ρεάλ.

Αυτό που ξεχώρισε φυσικά είναι πως ο 18χρονος είχε στο πλευρό του όλη του την οικογένεια, τα αδέλφια του, με τα οποία και έβγαλε φωτογραφίες στον αγωνιστικό χώρο του Μπερναμπέου όπως φυσικά και με τον Ρομπέρτο Κάρλος ο οποίος είχε εμπλακεί στη μεταγραφή του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ:

Inline ImageInline ImageInline Image