ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Προφορική συμφωνία με Ραμπιό

PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει το "Canal+ France", έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Ραμπιό για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι οι δρόμοι του Ραμπιό και της Παρί θα χωρίσουν, αφού το συμβόλαιο του 24χρονου μέσου λήγει τον Ιούνιο, ενώ μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έκαναν αγώνα δρόμου μέχρι πρότινος για να συμφωνήσουν μαζί του, εφόσον μένει ελεύθερος.

Ο Γάλλος, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Παρί, βρίσκεται εκτός ομάδας από τον Δεκέμβριο του 2018, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να έχουν φτάσει στα άκρα. Πρώτα, η διοίκηση των Παριζιάνων τον υποβίβασε με το να προπονείται στην ομάδα νέων στις αρχές του χρόνου, ως αντίδραση στην άρνηση του να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Έπειτα, η γαλλική ομάδα τον τιμώρησε εκ νέου, μετά από κοινοποίηση ενός βίντεο που εμφάνιζε τον Ραμπιό να γλεντάει σε κλαμπ, λίγες ώρες αργότερα απ' τον αποκλεισμό της Παρί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League. Ακολούθησε, βέβαια, και το ξέσπασμα της μητέρας του, η οποία είναι και ατζέντης του, που ανέφερε ότι ο γιος της βρίσκεται σε καθεστώς... ομηρίας.

Με τα επεισόδια της σχέσης Ραμπιό - Παρί να έχουν διαμορφωθεί κάπως έτσι, η ισπανική εφημερίδα "AS" μιλούσε τις προηγούμενες μέρες για φλερτ του Γάλλου με την Ρεάλ Μαδρίτης. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά οι Ισπανοί είχαν συνδέσει και το όνομά του με την Μπαρτσελόνα, χωρίς να προχωράει η υπόθεση. Μάλιστα, ξανά η μητέρα του δήλωσε ότι η προσφορά των Μπλαουγκράνα ήταν γελοία.

Το γαλλικό "Canal+ France" επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει προφορική συμφωνία του Ραμπιό με τους Μερένγκες. Οι Μαδριλένοι θα ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κόστος, αφού θα περιμένουν από τον 24χρονο να μείνει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μπονούτσι βλάκα, σκάσε και σκέψου
Σιμεόνε: Μεγάλη του κατάρα η Μπαρτσελόνα
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ