ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Προς MLS ο Μόντριτς

Real Madrid midfielder Luka Modric in action during the second half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Real Madrid midfielder Luka Modric in action during the second half of an International Champions Cup soccer match against Atletico Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με την Ρεάλ Μαδρίτης τελειώνει το φετινό καλοκαίρι, η "Βασίλισσα" δεν είναι διατεθειμένη να το ανανεώσει, με το MLS να φαντάζει ο ιδανικός προορισμός για τον Κροάτη.

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του διανύει ο Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης χαφ δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που πριν από ενάμισι χρόνο κατέκτησε τη χρυσή μπάλα, οδεύει προς τα 35, και οι "μερένγκες" δεν φαίνονται διατεθειμένοι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Ο Κροάτης μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, με την DC United που αγωνίζεται στο MLS να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του Μόντριτς και σύμφωνα με την ισπανική "Athletic", ο ποδοσφαιριστής το σκέφτεται σοβαρά, αφού τα χρήματα που θα καρπωθεί αναμένεται να είναι πολλά.

Η DC θέλει να φέρει ένα ακόμη μεγάλο αστέρι μετά την έλευση του Γουέιν Ρούνεϊ, που αποχώρησε μετά από έναν χρόνο, αφού προσπαθεί να εδραιωθεί στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Photo Credits: AP / Steve Luciano

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ