ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στα ραντάρ της "Βασίλισσας" ο Χάλαντ

Salzburg's Erling Braut Haland celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Salzburg's Erling Braut Haland celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου με τα κατορθώματά του, με την Ρεάλ Μαδρίτης να εμφανίζεται έτοιμη να μπει στο παιχνίδι απόκτησής του.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι ένα από τα πιο hot ονόματα αυτήν την στιγμή στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. O σωματότυπός του σε σχέση με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο έχουν ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς των μεγαλύτερων κλαμπ στην Ευρώπη έτσι ώστε να καταφέρουν να υπογράψουν το νέο μεγάλο αστέρι του Νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι στιγμής έχει σκοράρει 18 τέρματα σε μόλις 11 εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ την φετινή σεζόν και στα 19 του χρόνια δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η παράσταση που έδωσε στην πρεμιέρα του Champions League, με το χατ - τρικ που πέτυχε επί της Γκενκ στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση σε μόλις ένα ημίχρονο, έκανε τον κόσμο να παραμιλά, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος ποδοσφαιριστής της πρώτης αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να χάσει χρόνο και εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση, έτσι ώστε να προλάβει τους επίδοξους μνηστήρες και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με την " AS", οι Μαδριλένοι έχουν μία νέα στρατηγική τα τελευταία χρόνια μαζεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλο τον πλάνήτη, όπως με τους Βινίσιους, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, αλλά και παλαιότερα τον Μάρτιν Όντεγκάαρντ.

Μάλιστα, η διοίκηση των "μερένγκες" βλέπει πως έχει μία τεράστια ευκαιρία να υπογράψει τον Νορβηγό, καθώς η τιμή του ακόμη δεν έχει ακόμη εκτοξευθεί και ευελπιστεί πως με μία προσφορά κοντά στα 20 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να κλείσει το deal.

Photo Credits: AP PHOTO

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ