ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο κόλπο για τον Ουπαμεκανό

Leipzig's Dayot Upamecano kicks the ball during the German DFB Cup third round match between Eintracht Frankfurt and RB Leipzig at the Commerzbank-Arena stadium in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Michael Probst)
Leipzig's Dayot Upamecano kicks the ball during the German DFB Cup third round match between Eintracht Frankfurt and RB Leipzig at the Commerzbank-Arena stadium in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 4, 2020. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να μπει στο... χορό για την απόκτηση του Νταγιό Ουπαμεκανό, όπως αναφέρεται στην AS.

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό έχει καταφέρει την τελευταία διετία να υποχρεώσει αρκετούς συλλόγους του κορυφαίου επιπέδου να στρέψουν το βλέμμα τους πάνω του. Εσχάτως, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να προστέθηκε στη λίστα.

Σύμφωνα με την AS, η "Βασίλισσα" αποτελεί τον νέο μνηστήρα του 21χρονου αμυντικού, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της Λειψίας από το 2017. Η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου ήταν οι πρώτες που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για εκείνον, με τους κανονιέρηδες να επιχειρούν το περασμένο καλοκαίρι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, η ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του όμως ήταν απαγορευτική (έφτανε τα 80.000.000 ευρώ).

Δεδομένου όμως ότι βάσει συμβολαίο αυτή μειώνεται περί τα 20.000.000 ευρώ κάθε καλοκαίρι, στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο θα είναι πιο εύκολο για όλους να κάνουν την κίνησή τους. Κι απ' ότι φαίνεται, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πρόβλημα να... σπρώξει 60.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

AP Photo/Michael Probst

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ