ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο στόχαστρο του Ζιντάν ο Μανέ

Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Σαντιό Μανέ βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη άνθρωποι των Μαδριλένων φέρονται να έχουν πραγματοποιήσει διερευνητικές επαφές με τους εκπροσώπους του Σενεγαλέζου.

Μπορεί ακόμα το καλοκαίρι να είναι μακριά, ωστόσο ήδη αρκετές ομάδες προετοιμάζουν το έδαφος για τις κινήσεις τους. Μία από αυτές είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ένας από τους μεγάλους στόχους της για το καλοκαίρι είναι ο Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος εντυπωσιάζει με την φανέλα της Λίβερπουλ και κάθε χρόνο είναι και καλύτερος. Φέτος ο 27χρονος εξτρέμ μετρά 14 γκολ και 11 ασίστ σε 27 συμμετοχές και είναι ένας από τους βασικούς λόγους της εξαιρετικής πορείας των κόκκινων.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει ψηλά στην μεταγραφική του λίστα τον Μανέ. Τόσο, που ήδη φέρονται άνθρωποι των Μαδριλένων να έχουν κάνει μία πρώτη κρούση στους εκπροσώπους του παίκτη για να εκφράσουν την επιθυμία τους για την απόκτησή του, αλλά και για να καταγράψουν τα θέλω του.

Φυσικά, ακόμα κι αν τα βρουν με την πλευρά του παίκτη θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με την Λίβερπουλ. Το συμβόλαιο του Μανέ με τους κόκκινους επεκτάθηκε πέρσι και τον κρατά στο "Άνφιλντ" μέχρι το 2023.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει να βάλει πολλά εκατομμύρια στο ταμείο της για να πει το "ναι" σε οποιαδήποτε πρόταση.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ