ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδριτης: Τελειώνουν Μαριάνο και Χάμες Ροντρίγκες

Ρεάλ Μαδριτης: Τελειώνουν Μαριάνο και Χάμες Ροντρίγκες

Για μία ακόμα φορά οι Μαριάνο και Χάμες Ροντρίγκες έμειναν εκτός αποστολής σε αγώνα της Ρεάλ με τους Μαδριλένους να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την πώλησή τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να πουλήσει κάποιους παίκτες για να συνεχίσει την ενίσχυσή της. Μαριάνο και Χάμες Ροντρίγκες είναι δύο από αυτούς οι οποίοι άμεσα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Προτάσεις υπάρχουν και για τους δύο και μένει να δούμε πότε θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Για τον Μαριάνο ο πιθανότερος προορισμός είναι η Μονακό. Στην αντίπερα όχθη για τον Χάμες Ροντρίγκες τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για αυτόν αλλά η Ρεάλ προτιμά να τον δώσει στην Νάπολι.

Από την πλευρά του ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής θέλει να μιλήσει με τον Ζινεντίν Ζιντάν πριν πάρει την απόφασή του. Κάτι που έχει κάνει την Νάπολι να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως είναι αυτή Ίρβινγκ Λοσάνο.

Την ίδια ώρα ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε στην αποστολή για το αποψινό (11/8) φιλικό με την Ρόμα τον Μπέιλ. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για το μέλλον του Ουαλού ο οποίος είναι και αυτός στην μαύρη λίστα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ