ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για Εμπαπέ το 2021

PSG's Kylian Mbappe reacts after scoring his side first goal during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe reacts after scoring his side first goal during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Κίλιαν Εμπαπέ φέρεται να ενημέρωσε τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν πως θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με την Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει τις εξελίξεις για να κάνει την κίνησή της.

Το επόμενο καλοκαίρι θα είναι "καυτό" για την υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός, σύμφωνα με τους Times, ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν ότι θέλει να αποχωρήσει από το Παρίσι στο τέλος της σεζόν.

Ο Εμπαπέ θεωρεί πως ο κύκλος στην Παρί πρέπει να κλείσει το καλοκαίρι του 2021, ύστερα από μία τριετία στην ομάδα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αναμένεται να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στην γαλλική ομάδα.

Πάντως, η είδηση αυτή έφερε σε κινητοποίηση τον ισπανικό Τύπο, εφόσον το όνομα του Εμπαπέ συνδέθηκε ξανά με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε, όπως ανέφεραν, οι Times ο νεαρός δεν αποκλείεται να φορούσε τη φανέλα των μερένγκες νωρίτερα, αφού πριν την πανδημία είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένεται να κάνει την κίνησή της στο τέλος της σεζόν 2020/2021. 'Ετσι, το πρόσωπο του Εμπαπέ κοσμεί τα πρωτοσέλιδα της Marca και της AS.

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για Εμπαπέ το 2021

"Ρεάλ Μαδρίτης: Σε περιμένουμε Εμπαπέ" αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Marca, ενώ "ο Εμπαπέ θα κάνει το βήμα" τονίζει η AS. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι η Παρί πρόκειται να ζητήσει 150.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Γάλλου επιθετικού.

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για Εμπαπέ το 2021
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ