ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει "πακέτο" Έρικσεν - Ποτσετίνο

Tottenham's manager Mauricio Pochettino, center, gives instructions to Tottenham's Christian Eriksen during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino, center, gives instructions to Tottenham's Christian Eriksen during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το "κόπλο γκρόσο" με την απόκτηση των Έρικσεν και Ποτσετίνο θέλει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να τους φέρει αμφότερους στο Σαντιάγκο Μπερναμέου.

Το φετινό καλοκαίρι το όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν "έπαιξε" δυνατά για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Δανός μέσος έμεινε στην Τότεναμ, όμως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του ακόμη με τους "Σπερς".

Η συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την ομάδα του Λονδίνου εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο, με τον Έρικσεν να απορρίπτει το συμβόλαιο που του πρότειναν για 200.000 λίρες την εβδομάδα και με την "Βασίλισσα" να καραδοκεί για την απόκτηση του.

Ο 27χρονος, μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος από τον Ιανουάριο με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Τώρα, ένα νέο δημοσίευμα της " Mirror", αναφέρει πως η Ρεάλ θέλει να υπογράψει προσύμφωνο από τον Ιανουάριο με τον 27χρονο έτσι ώστε να τον έχει ήδη κλεισμένο για το καλοκαίρι.

Από τη άλλη, οι "μερένγκες" δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο τους, με το φετινό ξεκίνημα να μην είναι καλό και τον 49χρονο τεχνικό να δέχεται σκληρή κριτική για την προβληματική εικόνα των Μαδριλένων και την κλεψύδρα να αδειάζει για τον Γάλλο προπονητή στη δεύτερη θητεία του στους "μερένγκες".

Στο ίδιο σκηνικό και η Τότεναμ, που πραγματοποιεί πολύ κακή αρχή, με τον αποκλεισμό από την Κόλτσετσερ να αποδεικνύει πως τα πράγματα δεν είναι καλά και φαίνεται πως ο κύκλος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει φτάσει στο τέλος του.

Ο Αργεντινός τεχνικός, είχε δείξει από πέρυσι πως ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, με την αγγλική εφημερίδα να συνδέει το όνομα του ξανά με τους "μερένγκες", παρουσιάζοντάς τον ως τον εκλεκτό για τον πάγκο της "Βασίλισσας".

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι διοικούντες την Ρεάλ έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες, έτσι ώστε να κάνουν και τους δύο κάτοικους Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ