ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Το μεγάλο "αγκάθι" για τον Πογκμπά

Manchester United midfielder Paul Pogba celebrates the fifth goal against Cardiff City during the English Premier League match between Cardiff City and Manchester United at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Saturday Dec. 22, 2018. (AP Photo/ Jon Super)
Manchester United midfielder Paul Pogba celebrates the fifth goal against Cardiff City during the English Premier League match between Cardiff City and Manchester United at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Saturday Dec. 22, 2018. (AP Photo/ Jon Super) AP PHOTO/ JON SUPER

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει τον Πολ Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί, αλλά σύμφωνα με την "AS" οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου μέσου προβληματίζουν τη διοίκηση.

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στο Ολντ Τράφορντ είναι αβέβαιο για τη νέα χρονιά. Εξυπακούεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει όσο τίποτα άλλο να κρατήσει τον Γάλλο μέσο και γύρω του να χτιστεί η ομάδα από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όμως ο Γάλλος μέσος δεν είναι διατεθειμένος να δει τις ετήσιες απολαβές του να... κουρεύονται κατά 25% σε περίπτωση που η ομάδα του δεν μπει στους ομίλους του Champions League, την ώρα μάλιστα που η Ρεάλ Μαδρίτης παραμονεύει στη γωνία.

Όπως αναφέρει η "AS", ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να ντύσει τον συμπατριώτη του στα λευκά και να τον φέρει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο ίδιος ξέρει ότι η ποιότητα του Πογκμπά είναι τεράστια, ενώ ο ποδοσφαιριστής βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της "βασίλισσας". Το σίγουρο είναι πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από τη μεριά των Μαδριλένων για να αποκτήσουν τον Γάλλο μέσο και να κάνουν το κόλπο γκρόσο στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Υπάρχει όμως και ένα μεγάλο "αλλά" στην όλη υπόθεση και αφορά τις ετήσιες απολαβές του Πογκμπά, οι οποίες φτάνουν τα 17.000.000 ευρώ. Αν αποκτηθεί, γίνεται αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, αφού ο Γκάρεθ Μπέιλ λαμβάνει 15.000.000 ευρώ το χρόνο και ο Σέρχιο Ράμος 11.800.000 ευρώ. Στη Ρεάλ θέλουν να κρατούν ισορροπίες όσον αφορά στις απολαβές των παικτών και να υπάρχει μια σχετική ιεραρχία.

Το οικονομικό, λοιπόν, είναι σημαντικό θέμα στην περίπτωσή του, αλλά δεν είναι το μόνο. Με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, οι σχέσεις δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, ενώ υπάρχει και το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει πρόθεση να τον παραχωρήσει. Βέβαια, πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει και η θέληση του ποδοσφαιριστή, γι' αυτό και τα πάντα είναι ανοιχτά στην υπόθεση. Η Ρεάλ θα το παλέψει όσο μπορεί, θα κάνει την προσπάθειά της και μένει να φανεί αν θα τελεσφορήσει.

AP Photo/ Jon Super

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ