ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός ο Κρόος

Real Sociedad's Mikel Oyarzabal fights for the ball against Real Madrid's Toni Kroos during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Real Madrid at the Anoeta stadium in San Sebastián, Spain, Sunday, Sept. 20, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Mikel Oyarzabal fights for the ball against Real Madrid's Toni Kroos during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Real Madrid at the Anoeta stadium in San Sebastián, Spain, Sunday, Sept. 20, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Τόνι Κρόος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι με την Μπέτις και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Μπέτις με 3-2 το Σάββατο (26/9). Λίγο πριν τη λήξη του ημίχρονου ο Τόνι Κρόος αποχώρησε με ενοχλήσεις και πέρασε στην θέση του ο Λούκα Μόντριτς.

Όπως ανακοίνωσαν οι μέρενγκες, ο Γερμανός μέσος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό πόδι, με την ανάρρωσή του να παρακολουθείται από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάπως έτσι, ο Τόνι Κρόος, υπολογίζεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και δεν θα βρίσκεται στις επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν για τις αναμετρήσεις με την Βαγιαδολίδ και την Λεβάντε. Επίσης, δύσκολα θα προλάβει τα παιχνίδια της εθνικής Γερμανίας.

Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κρόος να είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ