ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ώρα υπογραφών με Γιόβιτς

Frankfurt's Luka Jovic celebrates after scoring the opening goal during a Uefa Europa League, first leg semifinal soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Chelsea in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, May 2, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Luka Jovic celebrates after scoring the opening goal during a Uefa Europa League, first leg semifinal soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Chelsea in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, May 2, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα ο Λούκα Γιόβιτς, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να τελειώσει τη μεταγραφή του Λούκα Γιόβιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, o Σέρβος επιθετικός δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τους Ισπανούς, καθόσον οι Γερμανοί έχουν να δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι στην Bundesliga.

To γερμανικό πρωτάθλημα τελειώνει το Σάββατο (18/5) με την Άιντραχτ να παίζει στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, ένα ματς που ενδεχομένως να κρίνει τον πρωταθλητή, όπως και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και το Europa League της επόμενης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η AS με παλαιότερο δημοσίευμά της είχε υποστηρίξει πως η Άιντραχτ θα πάρει 60.000.000 ευρώ από την μετακίνηση του Γιόβιτς στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο 22χρονος επιθετικός, με ένα παιχνίδι να απομένει στην Bundesliga, μετρά 47 συμμετοχές εφέτος με 27 γκολ και 7 ασίστ.

Υπενθυμίζουμε πως πέραν του Γιόβιτς, η Ρεάλ φέρεται όπως αναφέρει η έγκυρη "Equipe", έτοιμη ν' ανακοινώσει την απόκτηση και του Εντέν Αζάρ με 100.000.000 ευρώ από την Τσέλσι, την επόμενη του τελικού του Europa League των "Μπλε" του Λονδίνου με την Άρσεναλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ