ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: "Χρυσάφι" στον Νεϊμάρ, ο Πέρεθ δίνει 40 εκατ. ευρώ το χρόνο

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Δύο δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του Νεϊμάρ με 40 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η σαπουνόπερα: Νεϊμάρ συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι. Το ενδεχόμενο επιστροφής του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα απομακρύνεται εξαιτίας των κακών σχέσεων της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάρτσα, κάτι που σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα έχει ενεργοποιήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει το μεγάλο "μπαμ".

Η AS αναφέρει ότι οι Μαδριλένοι με τους Παριζιάνους βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις για τον "Νέι", κάτι που δεν χαλάει ούτε τον ίδιο, αφού φέρεται να είναι τόσο απελπισμένος να φύγει από την γαλλική πρωτεύουσα και δεν μπορεί να περιμένει για πάντα τους "μπλαουγκράνα".

Από την άλλη η Sport, μία καταλανική εφημερίδα που αποκάλυψε πρώτη ότι ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στην Παρί, υποστηρίζει ότι όχι μόνο γίνονται διαπραγματεύσεις, αλλά η πλευρά του "Νέι" που διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης έχει κιόλας προσφορά στα χέρια της από την "βασίλισσα".

Πάμε να δούμε τα νούμερα της υπόθεσης: Το προαναφερθέν Μέσο επισημαίνει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τον Νεϊμάρ σε τέτοιο βαθμό που είναι διατεθειμένος να του δώσει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 40 εκατ. ευρώ. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί τότε ο 27χρονος θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, μετά τον Λιονέλ Μέσι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ