ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χρυσές αποχωρήσεις ύψους 500.000.000 €!

Real midfielder Gareth Bale, left, is congratulated by Real midfielder Isco after scoring his side second goal during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real midfielder Gareth Bale, left, is congratulated by Real midfielder Isco after scoring his side second goal during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της και, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "AS", μπορεί να επωφεληθεί έως 500.000.000 ευρώ από τις αποχωρήσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχουν αρκετή δουλειά το καλοκαίρι, εφόσον θα υπάρξουν ραγδαίες αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα. Πλέον, δεν ακούγονται μόνο ποιοι έρχονται στο Μπερναμπέου, με τους Εμπαπέ και Αζάρ να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά ετοιμάζεται και λίστα με τα ονόματα αυτών που ετοιμάζονται να φύγουν από την Μαδρίτη.

Η ισπανική εφημερίδα " AS" συγκέντρωσε τους παίκτες για τους οποίους υπάρχουν έστω και φήμες για ενδεχόμενη αποχώρηση τους από την Ρεάλ. Ο Βαράν, ο Κρόος και ο Χάμες Ροντρίγκες είναι κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Η κατάσταση για τον Γάλλο είναι δύσκολη, αφού δημοσιεύματα τον θέλουν να ψάχνει αλλού την τύχη του, με τον "Ζιζού" βέβαια να θέλει να τον κρατήσει διακαώς. Αναφορικά με τον Τόνι Κρόος το συμβόλαιο του λήγει το 2022, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να τον έχει προσεγγίσει ήδη. Η τιμή πώλησης του αναμένεται μάλιστα να είναι υψηλή αν αναλογιστεί κανείς πως η ποδοσφαιρική αξία του Γερμανού (market value) σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 80.000.000 ευρώ.

Η περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες είναι επίσης θολή, εφόσον είναι αποκλειστικά στο χέρι της Μπάγερν εάν θέλει να πληρώσει την ρήτρα των 42.000.000 ευρώ και να τον κάνει αποκλειστικά δικό της. Αμφίβολοι για την παραμονή τους είναι και ο Μπέιλ με τον Ίσκο. Ο Ουαλός μπορεί να κοστίσει και παραπάνω από 100.000.000 ευρώ, ενώ ο Ισπανός είναι δυνατόν να φύγει και με 60.000.000.

Ρεάλ Μαδρίτης: Χρυσές αποχωρήσεις ύψους 500.000.000 €!

Ο Μαρσέλο έχει ακουστεί επίσης ως παίκτης που μπορεί να αφήσει το Μπερναμπέου. Η αξία του είναι 35.000.000 ευρώ, όμως δύσκολα θα αποχωρήσει. Μπορεί επί Σολάρι να ήταν ξένο σώμα, αλλά ο Ζιντάν τον έχει στα πλάνα του και την επόμενη σεζόν. Στην λίστα προστίθεται και ο Κόβατσιτς που βρίσκεται δανεικός στην Τσέλσι. Ο Κροάτης διανύει μία φτωχή χρονιά στο Λονδίνο και οι Μερένγκες είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν για τουλάχιστον 50.000.000 ευρώ.

Σίγουρη αποχώρηση είναι εκείνη του Μαριάνο με την αξία πώλησής του να αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ. Επιπλέον, ούτε ο Βαγιέχο πρόκειται να συνεχίσει το καλοκαίρι στην Μαδρίτη σύμφωνα πάντα με το μαδριλένικο μέσο.. Η Ρεάλ μπορεί να τον πουλήσει για 10.000.000, αν και υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί ως δανεικός.

Καταληκτικά, σε περίπτωση που όλοι οι παραπάνω αποτελέσουν παρελθόν, οι "μερένγκες" θα βάλουν στα ταμεία της ένα ποσό που αγγίζει τα 500.000.000 ευρώ. Με ένα τέτοιο αστρονομικό νούμερο, μπορεί φυσικά να κινηθεί με μεγάλη άνεση στην μεταγραφική αγορά ενώ μην ξεχνάμε πως ένα τέτοιο ποσό (575.000.000 ευρώ) θα χρειαστεί για τη δημιουργία του "νέου Μπερναμπέου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ