ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν αφήνει εκτός ντέρμπι τον Ροντρίγκο

Real Madrid's Rodrygo celebrates scoring his side's 2nd goal, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Rodrygo celebrates scoring his side's 2nd goal, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο 18χρονος Ροντρίγκο έκλεψε την παράσταση με το γκολ στο ντεμπούτο του στη νίκη (2-0) της Ρεάλ επί της Οσασούνα, ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν τον αφήνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την Ατλέτικο (28/9, 22:00).

Η Ρεάλ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με το μαδριλένιο με την Ατλέτικο στο Ουάντα Μετροπολιτάνο (28/9, 22:00), ωστόσο από τη μερένγκε αποστολή θα λείπει ο Ροντρίγκο.

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος - διαβάστε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίσει για το wonderkid της ομάδας της Μαδρίτης - δηλαδή που έκλεψε την παράσταση με το γκολ στο ντεμπούτο του στη νίκη (2-0) της Ρεάλ επί της Οσασούνα. Ο Νοτιοαμερικανός έλειπε από την τελευταία προπόνηση - την Παρασκευή (27/9) - καθώς δούλεψε με τη Ρεάλ Καστίγια υπό τις οδηγίες του Ραούλ.

Ο Ροντρίγκο σκόραρε 93 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, κάτι που τον βάζει στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας της Ρεάλ, αφού καλύτερη επίδοση έχει μονάχα το "Φαινόμενο", ο συμπατριώτης του Ρονάλντο, που είχε σκοράρει 62 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του σε αγώνα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ