ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Οι τέσσερις παίκτες που φεύγουν από τη Μαδρίτη

Real Madrid's James Rodriguez, right, celebrates scoring his goal with Lucas Vazquez, left, against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's James Rodriguez, right, celebrates scoring his goal with Lucas Vazquez, left, against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP PHOTO/DANIEL TEJEDOR

Εκτός από τον Μάρκος Γιορέντε, που πωλήθηκε στην Ατλέτικο, τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από την περσινή αποτυχημένη σεζόν, κινείται δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, έχοντας αποκτήσει συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές, προεξεχόντων των Εντέν Αζάρ και Λούκα Γιόβιτς.

Ωστόσο, μετά τις μεταγραφές, φαίνεται πως ήρθε η σειρά για τις πωλήσεις, αφού οι Μαδριλένοι καίγονται να μαζέψουν 250.000.000 ευρώ, καθώς δαπάνησαν σημαντικά ποσά για την ενίσχυσή τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της " Mundo Deportivo", οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι οι Χάμες Ροντρίγκες, Κέιλορ Νάβας, Μαριάνο Ντίαθ και Λούκας Βάθκεθ.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Νάπολι, με τη μεταγραφή του στους "παρτενοπέι" να θεωρείται θέμα χρόνου. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας έχουν δείξει αρκετές ομάδες, με τον Κοσταρικανό γκολκίπερ να γνωρίζει πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν, αφού ο Γάλλος θα εμπιστευτεί ενόψει της νέας σεζόν τον Τιμπό Κουρτουά ως πρώτο και τον νεαρό Ουκρανό, Αντρέι Λούνιν ως μπακ απ του Βέλγου.

Δυσοίωνο είναι το μέλλον, όπως προείπαμε, και τον Μαριάνο και Λούκας Βάθκεθ, με τους δύο παίκτες να μην χωρούν στην επιθετική γραμμή των "μερένγκες", μετά την απόκτηση των Αζάρ, Γιόβιτς, Ροντρίγκο και την παρουσία των Βινίσιους Ζούνιορ, Μάρκο Ασένσιο, Καρίμ Μπενζεμά και Ίσκο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στόχαστρο τόσο της Ίντερ όσο και της Μίλαν, αλλά οι συζητήσεις είναι σε αρχικό στάδιο.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (20/06) η Ρεάλ προχώρησε στην παραχώρηση του Μάρκος Γιορέντε στην Ατλέτικο, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ. Τέλος, θεωρείται αβέβαιο αν κι οι Γκάρεθ Μπέιλ, Νάτσο θα βρίσκονται στη Μαδρίτη τη νέα σεζόν. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στις υποθέσεις τους.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Tejedor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Προπονητής στην Καστίγια ο Ραούλ
Η Ατλέτικο ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Ρεάλ για τον Γιορέντε
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ