ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Παίρνει σκούπα με στόχο να διώξει 8 παικτές ο Ζιντάν

Ρεάλ: Παίρνει σκούπα με στόχο να διώξει 8 παικτές ο Ζιντάν
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Η Ρεάλ φαίνεται διατεθειμένη να πουλήσει μέχρι και οκτώ ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν για τη νέα σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση της La Liga και πλέον είναι το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια της ομάδας, γεγονός που του δίνει τον αέρα να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη της ισπανικής εφημερίδας "Marca", o Γάλλος τεχνικός έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση των μερένγκες πως δεν υπολογίζει σε 8 παίκτες και πως θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσαν να παραχωρηθούν με μεταγραφή σε άλλο σύλλογο.

Από τη μαύρη λίστα του "Ζιζού" τα δύο πιο τρανταχτά ονόματα είναι αυτά των Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες ενώ επιθυμία του είναι να βρεθούν εκτός Μπερναμπέου και οι Θεμπάγιος, Ρεγκιλόν, Μαριάνο Ντίας, Μπραχίμ Ντίαθ, Όσκαρ Ροντρίγκεθ και Μπόρχα Μαγιοράλ.

Φυσικά, τα 15.000.000 ευρώ που κερδίζει ετησίως ο Μπέιλ είναι αγκάθι για την πώλησή του σε οποιαδήποτε ομάδα ενώ υψηλό είναι και το συμβόλαιο του Ροντρίγκες, που κερδίζει 8.000.000 ευρώ ετησίως, αν και τα ρεπορτάζ φέρνουν την Έβερτον του Κάρλο Αντσελότι να ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του.

Ρεάλ: Παίρνει σκούπα με στόχο να διώξει 8 παικτές ο Ζιντάν
AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Από εκεί και πέρα, τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία της Μίλαν με την Ρεάλ για τον Μπραχίμ Ντίαθ, ο Μαγιοράλ εμφανίζεται ως ο βασικός στόχος της Βαλένθια για την επίθεσή της ενώ ο Όσκαρ φέρεται να αποτελεί εισήγηση του Τζουλέν Λοπετέγκι για την Σεβίλλη της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ