ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ - Παρί: Προς ανταλλαγή Νάβας - Αρεολά

Ρεάλ - Παρί: Προς ανταλλαγή Νάβας - Αρεολά

Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν ανταλλάσσουν τερματοφύλακες. Ο Κέιλορ Νάβας στο Παρίσι, ο Αλφόνς Αρεολά στη Μαδρίτη. Ανεξάρτητο το deal από την υπόθεση Νεϊμάρ, για τον οποίον δεν έχουν και πολλές ελπίδες στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Κέιλορ Νάβας στην αρχή της σεζόν ειδοποιήθηκε από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ότι δεν υπολογίζεται καθώς είναι η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά.

Ο Κοσταρικανός ζήτησε να φύγει, αλλά οι προτάσεις που έφθασαν στη Μαδρίτη δεν ικανοποίησαν τους μερένγκες. Έτσι έμεινε, μέχρι να έρθει η Παρί Σεν-Ζερμέν να χτυπήσει την πόρτα της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/8) αναμένεται στο Παρίσι για να σφραγίσει τη συμφωνία. Το αντίθετο δρομολόγιο - από Παρίσι για Μαδρίτη - θ' ακολουθήσει ο βασικός γκολκίπερ της Παρί, Αλφόνς Αρεολά.

Ο 26χρονος Γάλλος πηγαίνει στη Ρεάλ για ν' αποτελέσει το μπακ-απ του Βέλγου. Η ανταλλαγή γκολκίπερ δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Νεϊμάρ. Έτσι κι αλλιώς στη Μαδρίτη χαμηλώνουν πάρα πολύ το θέμα, καθώς έχουν αντιληφθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει την πρώτη και τελευταία κουβέντα για τον Βραζιλιάνο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ